max 8-10 personen

HIIT TRAINING

_
Niet te lang trainen maar toch optimaal resultaat bereiken? 
  • Optimaal om vet te verliezenMaximale hartslag wordt gepushed om zo een optimale verbranding tot stand te brengen
  • After Burn EffectDe verbranding kan door middel van het After Burn Effect (of EPOC) tot wel 72 uur na de training doorwerken
  • Buikspier afsluiter Om je buikspieren te verstevigen en te werken aan je sixpack

HIIT training in groepen van max 8-10 deelnemers

zodat wij altijd de juiste begeleiding kunnen geven en kunnen letten op jouw techniek en houding

_

Bekijk onze Instagram Stories

eerlijke verhalen

SPORTERS AAN HET WOORD

_
Een aantal jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Sportlab. Destijds nog fanatiek aan het voetballen bij Groen Geel in de stad. Inmiddels ben ik al twee jaar gestopt met voetbal en sport ik meerdere keren per week bij Sportlab. Als teamsporter was dit best even wennen, dacht ik. Maar al snel kwam ik erachter dat Sportlab als een team voelt. Een community. Tijdens de lessen, maar ook zeker daarbuiten. De kleine groepen, kunnen trainen op je eigen niveau en onderlinge competitie vind ik fijn. Je op individueel niveau verbeteren en toch trainen samen met anderen, dat maakt sporten bij Sportlab voor mij zo leuk.
Frank
Vijf jaar geleden was ik eerder sponsor van een sportschool dan bezoeker. Als ik toen al eens naar binnen ging wist ik niet zo goed wat ik kon gaan doen, laat staan dat ik oefeningen in een krachthonk ging doen. Bij Sportlab werden deze drempels weggenomen: je kiest een training, zorgt dat je op tijd komt en de rest word je daar wel verteld. Al snel werd het trainen voor mij steeds leuker, de gezichten steeds bekender en alle termen steeds logischer. Sporten bij Sportlab is voor mij een werkdag afsluiten en mijn hoofd leegmaken, of juist een weekendsessie en een kop koffie na. Ik vind het echt tof om te zien hoe iedereen elkaar daar support. Ik heb geleerd dat investeren in techniek belangrijk is en dat progressie haalbaar is voor iedereen.

Ook voor mensen die dachten dat sport niks voor hen is!

Simone
Ik sport onderhand al meer dan twee jaar 4 tot 5 keer per week met heel veel plezier bij Sportlab. Het aanbod aan trainingen is divers en juist de afwisseling in trainingen en trainers zorgt er voor dat het leuk en vernieuwend is (en blijft). Sportlab is bijna mijn tweede thuis en met de familiecultuur die er heerst voelt het elke keer weer als thuiskomen. Sportlab is sporten in een leuke, gezellige maar vooral veilig en vertrouwde omgeving. Met de nodige kennis en ervaring van de trainers haal ik altijd het beste uit mijn trainingen en word ik begeleid waar nodig m.b.t. blessures. Dit maakt het voor mij mogelijk om in deze frequentie en met de intensiviteit wat Sportlab biedt te blijven trainen.
Julia

HIIT training Groningen
vrijblijvend proberen?

Bij ons kan je vrijblijvend een groepsles meedoen om te kijken of het iets voor je is.
Je zit daarna nergens aan vast.