Personal training Groningen

_

Wil je graag fitter en sterker worden en/of afvallen? En ben je gemotiveerd om te starten? Dat is mooi! Want bij Sportlab Groningen helpen we je graag op weg. We weten als geen ander dat de kans groot is dat je motivatie verdwijnt gedurende het veranderproces. Juist dán helpen we jou door te zetten.

Wil je graag fitter en sterker worden en/of afvallen, maar vind je die drempel om te gaan sporten best hoog? Dan zorgen we ervoor dat we de drempel verlagen. Wanneer je kiest voor personal training bij Sportlab Groningen kijken we samen naar jouw doelstellingen en wat er mogelijk is. We beginnen bij het begin en werken samen naar jouw doel(en) toe.

Bij Sportlab Groningen leggen we de focus op training, voeding en mindset

Als je de motivatie hebt om te starten, dan helpt dat je natuurlijk op weg. Maar wij weten dat motivatie iets tijdelijks is. En we weten óók dat motivatie niet nodig is om je doelen te bereiken, en hoe het je dan toch gaat lukken. Dus ook al heb je even geen motivatie, wij werken samen met jou aan een sterke basis voor fysiek en mentaal resultaat.

Personal training & mindset

_

Met de juiste mindset kom je een heel eind. Als je écht wil, dan gaat het lukken. En natuurlijk snappen we dat je af en toe geen zin hebt of vastloopt in je vooruitgang, maar dan zijn wij er voor je. We leren je patronen die je doen vastlopen te doorbreken en helpen je om nieuwe en betere patronen te ontwikkelen. Wij zijn niet jouw stok achter de deur, we leren je om jouw eigen stok te worden.

Een goede mindset voor blijvend fysiek en mentaal resultaat

Of je nou kiest voor personal training om spiermassa op te bouwen, af te vallen of fit te worden, bij Sportlab Groningen bouw je aan een sterke, krachtige mindset. Zo leggen we een goede basis voor jou om je doelen te bereiken, zowel binnen als buiten de gym.

In 12 weken fit met personal training

_

In onze trainingen focussen we op jouw doelen en wat je op dat moment aankunt. Dat betekent natuurlijk niet dat je er gemakkelijk vanaf komt. Sterker nog, we zorgen ervoor dat je elke keer een tandje bijzet. Want als personal trainer weten we precies wat je nodig hebt om die volgende stap in jouw veranderproces te zetten.

Na een aantal lessen personal training merk je al fysiek en mentaal verschil

Eenmaal aan personal training begonnen, zul je het verschil merken. Je wordt je bewuster van je mentale weerbaarheid en dat vertaalt zich naar je dagelijkse leefstijl. Daarnaast kun je al na zes weken het fysieke verschil zien, tijdens onze tussentijdse meting. En dat motiveert!

Ben jij klaar om de uitdaging met jezelf aan te gaan?

resultaten van onze sporters

_
After
Before

“Sind ik ben begonnen met personal training ben ik 16 kilo kwijtgeraakt. Ik train nu langer dan een jaar bij Sportlab en heb mij nog nooit zo fit gevoeld.”

After
Before

“Ik ben 6kg vet kwijtgeraakt en heb meer dan 3kg spiermassa aangemaakt in 3 maanden tijd. En ik kan nu chin ups, dat heb ik nog nooit gekund!”

After
Before

“In 6 maanden tijd ben ik 13 kilo kwijtgeraakt en gestopt met roken. Momenteel ben ik hard aan het trainen voor mijn eerste kickbox match, en werk ik bij Sportlab aan mijn sportspecifieke skills.”

Zelf ervaren?
Plan je kennismaking met personal trainer Stefan

× app voor een gratis proefles