Personal training Groningen

_

Wil je graag fitter, sterker worden en/of afvallen? En ben je gemotiveerd om te starten? Dat is mooi! Want bij Sportlab Groningen helpen we je graag op weg. We weten als geen ander dat de kans groot is dat je motivatie verdwijnt gedurende het veranderproces. Juist dán helpen we jou door te zetten.

Wanneer je kiest voor personal training bij Sportlab Groningen kijken we samen naar jouw doelstellingen en wat er mogelijk is. We beginnen bij het begin en werken samen naar jouw doel(en) toe.

Personal training & mindset

_

Als je af en toe geen zin hebt of vastloopt in je vooruitgang, zijn wij er voor je. We leren je patronen (die jou doen vastlopen) te doorbreken en helpen je om nieuwe en betere patronen te ontwikkelen. Wij zijn niet jouw stok achter de deur, we leren je om jouw eigen stok te worden.

Een goede mindset voor blijvend fysiek en mentaal resultaat

Of je nou kiest voor personal training om spiermassa op te bouwen, af te vallen of fit te worden, bij Sportlab Groningen bouw je aan een sterke, krachtige mindset. Zo leggen we een goede basis voor jou om je doelen te bereiken, zowel binnen als buiten de gym.

In 12 weken fit met personal training

_

We werken in ieder geval 12 weken intensief samen. Waarom?
Patronen zijn er in de loop der tijd (soms jaren) ingeslopen. Je bent er vaak zelf niet eens meer bewust van. Je brein is nou eenmaal een gewoontedier. Binnen 12 weken zullen we jou echt goed leren kennen en daarbij komen ook jouw gewoontes en valkuilen naar boven.

Ga het systeem zien waarin je leeft. De patronen die je zijn aangeleerd.

Je gaat jezelf tegenkomen maar hierdoor wordt gedragsverandering mogelijk, zodat jij je doelen kunt behalen. Eenmaal aan personal training begonnen, zul je het verschil merken. Je wordt je bewuster van je fysieke en mentale weerbaarheid en dat vertaalt zich naar je dagelijkse leefstijl.

Ben jij klaar om de uitdaging met jezelf aan te gaan?

resultaten van sporters

_
After
Before

“Sind ik ben begonnen met personal training ben ik 16 kilo kwijtgeraakt. Ik train nu langer dan een jaar bij Sportlab en heb mij nog nooit zo fit gevoeld.”

After
Before

“’Ik ben begonnen met trainen bij Sportlab om gezonder en fitter te worden. Ik ben nooit een sportfanaat geweest, maar door de begeleiding van Stefan en de sfeer bij Sportlab heb ik er echt plezier in gekregen. Ik ben 13 kilo kwijtgeraakt in ongeveer 4 maanden. Maar voor mij is het vooral belangrijk dat ik me véél beter voel.’”

After
Before

“In 6 maanden tijd ben ik 13 kilo kwijtgeraakt en gestopt met roken. Momenteel ben ik hard aan het trainen voor mijn eerste kickbox match, en werk ik bij Sportlab aan mijn sportspecifieke skills.”